Acupunctuur

Bekijk hier de Acupunctuur ervaring van mensen met eczeem. Heb jij ook ervaring met Acupunctuur en eczeem? Beoordeel deze eczeem behandeling en/of geef je mening, zodat je anderen wellicht helpt in hun strijd tegen eczeem.

De Acupunctuur ervaringen en meningen van anderen staan hieronder als reacties. Plaats ook je eigen mening/ervaring. Help elkaar.

Beoordeel Acupunctuur nu ook! Acupunctuur beoordelingen:

VN:F [1.9.16_1159]
Beoordeling: 5.3/10 (13 beoordelingen)
Acupunctuur, 5.3 out of 10 based on 13 ratings

6 ervaringen/beoordelingen met “Acupunctuur”

  1. Ik heb 1 accupunctuur behandeling gehad bij een ayurvedisch arts. Daarbij ook een massage die mijn hart weer openstelde en een blokkade weg haalde. De ezceem was niet verminderd of weggegaan helaas. Ik zat in een stressvolle periode, toen ik op vakantie ging voor 3 weken is het weggegaan. Ik denk persoonlijk dat het misschien emoties kan losmaken, maar dat je uiteindelijk zelf de blokkades of negatieve situatie waar je in zit moet aanpakken, zodat je letterlijk weer lekker in je vel zit!

  2. Ik ben jaren geleden bij een chinese arts geweest die mij helemaal nakeek, via de pols, de tong en veel vragen te stellen. Daarna heb ik tien accupunctuur-behandelingen gehad. En dat werkte. Mijn hele systeem werd onder handen genomen, ook mijn darmen en mijn longen, want die kunnen in verbinding staan met de huidproblemen. Een jaar later ben ik weer een paar keer gegaan voor een herhaling. Daarna zo n tien jaar bijna geen eczeem meer gehad. Bij mij had het met overbelasting en stress te maken en verkeerde voeding. Door daarop te letten kan ik het voor zijn .
    En omdat die heftige eczeem lange tijd wegbleef, ben ik het eigenlijk ook weer vergeten hoe en wat. Dus nu ik weer in een hele drukke periode zit van verandering en nieuwe situaties, zit ik weer met flinke eczeem op mijn ogen en erom heen. Nu ben ik weer hormonenzalf gaan proberen, wat maar tijdelijk helpt, daarna cardiflor, die veel vriendelijker is en komende week weer naar een accupuncturist. Daar vertrouw ik op, maar ook extra vitamine ed. En misschien ook chlorella.

  3. Je moet het zien als proactief herstellen, i.p.v. dat je het reactief gaat smeren met zalfjes en dergelijke. Een acupuncturist ziet al snel waar de knelpunten zitten. Maar zoals je misschien zelf al hebt ervaren is eczeem niet binnen enkele dagen weg te krijgen. Het is dus wel een behandeling van de lange adem. Ik doe dit trouwens in combinatie met Chinese kruiden. Wie weet plaats ik hier nog wel eens een uitgebreid verhaal (m.b.v. een acupuncturist bijvoorbeeld).

  4. Ik snap eigenlijk niet waarom ik niet eerder acupuntuur ben gaan gebruiken in mijn eczeem behandeling. Dit is een goede behandeling geweest voor mij. Ik kan het iedereen aanbevelen om je eens te laten informeren!

Geef een reactie