Aerius tabletten

Bekijk hier de Aerius tabletten ervaring van mensen met eczeem. Heb jij ook ervaring met Aerius tabletten en eczeem? Beoordeel dit eczeem middel en/of geef je mening, zodat je anderen wellicht helpt in hun strijd tegen eczeem.

De Aerius tabletten ervaringen en meningen van anderen staan hieronder als reacties. Plaats ook je eigen mening/ervaring. Help elkaar.

Beoordeel Aerius tabletten nu ook! Aerius tabletten beoordelingen:

VN:F [1.9.16_1159]
Beoordeling: 5.5/10 (2 beoordelingen)
Aerius tabletten, 5.5 out of 10 based on 2 ratings

5 ervaringen/beoordelingen met “Aerius tabletten”

  1. Er ging enige tijd overheen, ik slik het nu al jaren maar het heeft tijd nodig. Bij mij duurde het echt een aantal weken voordat het resultaat gaf. Het is zeker het proberen waard.

  2. Ik gebruik nu al enige jaren aerius tabletten en dan elke dag 1 tabletje. Dit heeft mijn leven behoorlijk prettiger gemaakt. Ik ben heel allergisch voor bepaalde voedingsmiddelen, medicijnen, ik heb hooikoorts, en heb tevens last van contactallergie.Als ik eens lekker mijn huis wilde schoonmaken, dan moest ik met (onhandige)latex handschoenen aan werken, waar ik ook weer allergisch voor bleek te zijn, anders zaten mijn handen vol met wel tientallen kleine blaren die dan open gingen en wat er niet uitzag en vreselijk aanvoelde. En dan de kwaddels die over steeds opkwamen,dikke oogledenetc. en dan soms niet eens wist hoe het zou kunnen komen. Ik heb nog maar zelden zo’n reactie.
    Altijd eczeem hoofdzakelijk op mijn handen en in mijn gezicht, daar heb ik door gewoon elke morgen een klein blauw pilletje haast geen last meer van.

Geef een reactie