Argan Olie

Bekijk hier de Argan Olie ervaring van mensen met eczeem. Heb jij ook ervaring met Argan Olie en eczeem? Beoordeel dit eczeem middel en/of geef je mening, zodat je anderen wellicht helpt in hun strijd tegen eczeem.

De Argan Olie ervaringen en meningen van anderen staan hieronder als reacties. Plaats ook je eigen mening/ervaring. Help elkaar.

Beoordeel Argan Olie nu ook! Argan Olie beoordelingen:

VN:F [1.9.16_1159]
Beoordeling: 5.4/10 (7 beoordelingen)
Argan Olie, 5.4 out of 10 based on 7 ratings

3 ervaringen/beoordelingen met “Argan Olie”

  1. Ik vind Argan huidolie echt supergoed! Je oliet je huid in na het douchen en als het is ingetrokken kun je nog een bodylotion opdoen. Het moet allemaal wel hypoallergeen zijn natuurlijk, want anders gaat het juist irriteren. Het houdt m’n huid soepel zodat het niet gaat jeuken door de droogte. Je bedoelt denk ik het BDIH keurmerk, een biologisch keurmerk. Dan weet je zeker dat de olie niet vermengd is met irriterende syntetische stoffen.

  2. Volgens een kennis van mij werkt dit ook zeer goed. Je dient wel te kijken naar een keurmerk bij het kopen van argan olie, je schijnt namelijk de echte “pure” argan oliën te moeten kopen. Ben benieuwd of iemand anders dit ooit heeft geprobeerd (of nog gebruikt).

Geef een reactie