Avène

Bekijk hier de Avène ervaring van mensen met eczeem. Heb jij ook ervaring met Avène en eczeem? Beoordeel dit eczeem middel en/of geef je mening, zodat je anderen wellicht helpt in hun strijd tegen eczeem.

De Avène ervaringen en meningen van anderen staan hieronder als reacties. Plaats ook je eigen mening/ervaring. Help elkaar.

Beoordeel Avène nu ook! Avène beoordelingen:

VN:F [1.9.16_1159]
Beoordeling: 5.4/10 (37 beoordelingen)
Avène, 5.4 out of 10 based on 37 ratings

2 ervaringen/beoordelingen met “Avène”

  1. Sinds een paar jaar gebruik ik Avene. Als kind had ik ernstig eczeem, maar de laatste 10 jaar is het een stuk rustiger. Toch is een goede dagcreme lastig te vinden. Ik heb van alles geprobeerd: biotherm, clinique, clarins, vichy, roc etc. Maar sinds ik avene ontdekt heb, blijf ik daar bij. Het hydrateert mijn huid goed en irriteert niet. En het is toch ook wat goedkoper dan clinique & co. Ik heb ook het masker, de make up remover en zonneproducten van Avene. Het enige vervelende is dat het zo moeilijk verkrijgbaar is: of bij de mediq apotheek of op internet. Voor de rest zeker aan te raden!

  2. Normaliter gebruik ik overdag RoC Enydrial Extra Emollient. Een paar weken terug op vakantie bleek dat 40 ml. (nieuwe tube) te weinig was (zon, zee dus meer smeren). Helaas was RoC in Spanje niet verkrijgbaar en was ik aangewezen op iets anders. Dus heb ik de Avene Creme Intollerante gekocht. Je moet wat he. Meestal als iets niet werkt bij me heb ik na een dag of 2-3 enorm last van mijn huid. Jeuk, trekkerig gevoel. Maar tot mijn verbazing had ik dat bij Avene niet. Dus het maakt zijn naam waar. Voor de hypersensitieve en intollereante huid. Ik kan niet zeggen dat mijn eczeem verholpen is, maar het hydrateert mijn huid goed waardoor uitdroging wordt voorkomen en dus het terugkeren van het eczeem nog niet heeft plaats gevonden. Ik zou het iedereen met eczeem adviseren. Absoluut. Overigens trekt snel in en je gezicht ziet er absoluut niet vet uit!

Geef een reactie