Crème Bioforce

Bekijk hier de Crème Bioforce ervaring van mensen met eczeem. Heb jij ook ervaring met Crème Bioforce en eczeem? Beoordeel dit eczeem middel en/of geef je mening, zodat je anderen wellicht helpt in hun strijd tegen eczeem.

De Crème Bioforce ervaringen en meningen van anderen staan hieronder als reacties. Plaats ook je eigen mening/ervaring. Help elkaar.

Beoordeel Crème Bioforce nu ook! Crème Bioforce beoordelingen:

VN:F [1.9.16_1159]
Beoordeling: 4.5/10 (112 beoordelingen)
Crème Bioforce, 4.5 out of 10 based on 112 ratings

5 ervaringen/beoordelingen met “Crème Bioforce”

  1. Ontdekte vandaag deze site en vind dat een heel goed initiatief om zo met anderen te kunnen delen voor wat betreft de middelen en de werking er van.
    Heb sinds een jaar of 6 constitutioneel eczeem. Is soms heftiger en soms weer wat minder.
    Ik gebruikte (en gebruik) altijd creme bioforce voor droge lippen, waar ik in de wintertijd steevast last van heb en dat is het enige middel wat bij mij echt hielp. Ook voor droge huid is het goed dus ook maar eens op de eczeem plekken gesmeerd maar dat is geen succes bij mij. Het lijkt wel of het averechts werkt, wordt branderig en jeukerig en is alleen maar vet. Van de huis arts cutivate zalf gekregen en dat werkte goed was alleen afschuwelijk vet!
    Lastig bij dragen van een broek als de knieholten zo vet zijn. Toen in overleg met de huisarts cutivate creme gekregen en dat is voor mij veel fijner. Zie ook mijn ervaringen met cutivate

  2. Normaliter ben ik een groot fan van natuurlijke middelen, maar crème bioforce en aanverwante natuurlijke crèmes hebben bij mij het eczeem alleen maar verergerd. En inderdaad, ook bij mij nam de jeuk alleen maar toe. Het is net alsof het ” beestje” wat het eczeem veroorzaakt/uitlokt, óók van crème bioforce houdt. Het werkt averechts bij mij.

Geef een reactie