Derma-forte huidbalsem met Ardox-x

Bekijk hier de Derma-forte huidbalsem met Ardox-x ervaring van mensen met eczeem. Heb jij ook ervaring met Derma-forte huidbalsem met Ardox-x en eczeem? Beoordeel dit eczeem middel en/of geef je mening, zodat je anderen wellicht helpt in hun strijd tegen eczeem.

De Derma-forte huidbalsem met Ardox-x ervaringen en meningen van anderen staan hieronder als reacties. Plaats ook je eigen mening/ervaring. Help elkaar.

Beoordeel Derma-forte huidbalsem met Ardox-x nu ook! Derma-forte huidbalsem met Ardox-x beoordelingen:

VN:F [1.9.16_1159]
Beoordeling: 7.8/10 (4 beoordelingen)
Derma-forte huidbalsem met Ardox-x, 7.8 out of 10 based on 4 ratings

3 ervaringen/beoordelingen met “Derma-forte huidbalsem met Ardox-x”

  1. ik had al ruime tijd jeuk in mijn oren dokters gaven zalf 3a4 maal een ander zalf niet maar niets hielp ,toen ik in het kruitvat dit zag staan ,en ook heb geprobeerd ,en geloof mij of niet het is veel beter nu ik kan terug gewoon slapen dat ik daar voor niet meer kon , ik werd wakker van de jeuk in mijn oren ,nu weet ik niet dat ik dat lang mag gebruiken in mijn oren ,dat moet ik nog aan mijn dokter vragen,maar het helpt zeker

  2. Dit middel is helaas uit de handel genomen. Via leverancier vernomen dat het waarschijnlijk ligt aan de tegenvallende verkopen. Ze zijn momenteel een nieuwe lijn aan het opzetten. Wat momenteel nog op de markt is is de Derma-forte Eczeem Crème, zie hier.

Geef een reactie