Dermalex repair crème

Bekijk hier de Dermalex repair crème ervaring van mensen met eczeem. Heb jij ook ervaring met Dermalex repair crème en eczeem? Beoordeel dit eczeem middel en/of geef je mening, zodat je anderen wellicht helpt in hun strijd tegen eczeem.

De Dermalex repair crème ervaringen en meningen van anderen staan hieronder als reacties. Plaats ook je eigen mening/ervaring. Help elkaar.

Beoordeel Dermalex repair crème nu ook! Dermalex repair crème beoordelingen:

VN:F [1.9.16_1159]
Beoordeling: 5.0/10 (109 beoordelingen)
Dermalex repair crème, 5.0 out of 10 based on 109 ratings

2 ervaringen/beoordelingen met “Dermalex repair crème”

  1. gebruik het inmiddels een week of 2 maar de eerlijkheid gebied te zeggen dat van het 3x daags smeren weinig terecht gekomen is. (werk, druk etc.) Kan dus eigenlijk nog steeds geen echt gefundeerd oordeel vellen maar ik betrap mezelf erop dat als het niet zo goed helpt ik “automatisch” minder ga gebruiken.
    Heb op dit ogenblik behoorlijk last van plekken op het gezicht en probeer van nu af aan toch weer te kijken wat het doet als ik echt 3x daags smeer.

  2. Heb op het moment behoorlijk last van plekken op het gezicht en achter de oren.
    Ben begonnen met dermalex repair. Het is de 2e dag dat ik het gebruik (3x daags) en moet zeggen dat het wel wat doet. Jeuk is minder en roodheid wordt ook minder. Het is natuurlijk nog te vroeg om al conclusies te trekken.
    Ben benieuwd hoe de resultaten na een week zijn.
    Heb hiervoor Kruidvat eczeem creme gebruikt maar dat vond ik niet geweldig.

Geef een reactie