Dermovate

Bekijk hier de Dermovate ervaring van mensen met eczeem. Heb jij ook ervaring met Dermovate en eczeem? Beoordeel dit eczeem middel en/of geef je mening, zodat je anderen wellicht helpt in hun strijd tegen eczeem.

De Dermovate ervaringen en meningen van anderen staan hieronder als reacties. Plaats ook je eigen mening/ervaring. Help elkaar.

Beoordeel Dermovate nu ook! Dermovate beoordelingen:

VN:F [1.9.16_1159]
Beoordeling: 6.8/10 (13 beoordelingen)
Dermovate, 6.8 out of 10 based on 13 ratings

6 ervaringen/beoordelingen met “Dermovate”

 1. Ik heb reeds van in mijn kinderjaren eczeem, vooral aan mijn handen. In die tijd heb ik vanalles geprobeerd. Ik heb zelfs een tijdje mijn handen gedoopt in melk en dan een doek met plastic errond de hele nacht. Het hielp natuurlijlk niet! Als je wanhopig bent, probeer je vanalles hé !?

  Dan ben ik begin jaren 80 bij dokter Boyden geraakt (via via). Die schreef me een zalf voor die klaargemaakt moest worden. Er zat Dermovate bij in.
  Wonder boven wonder was de dag nadien de eczeem weg !!!
  Sindsdien laat ik nog steeds zeer regelmatig deze zalf klaarmaken.

  Dus ik ben er erg goed mee geholpen. Ik heb tegenwoordig ook gewoon een tube Dermovate creme hier liggen, maar die helpt niet zo goed als het klaargemaakt spul !!!

 2. ik gebruik het ook al jaren nu in combinatie met door de week teerzalf en in het weekend dermovate op de handen en die verpakken met handschoenen of plasticfolie de ene x helpt het super en de andere x springt het van zelf weer open ik ben radeloos

 3. Geen fijne ervaring mee, kreeg naar een dag volledige uitslag,moest gelijk stoppen. Had een plek onder mijn voet deze werd wel minder. Toen een kuur gekregen ipv deze zalf. Ook ben ik een dik half jaar niet ongesteld geweest…of het toeval was..maar zelf denk ik dat het door deze zalf kwam. De dokter leek het onwaarschijnlijk. Sinds dat ik deze zalf heb gebruikt, heb ik last van eczeem.

 4. ik gebruik het ook al een aantal jaar, het gaat idd niet over, maar onderdrukt het voor mij goed. Ik gebruik het bij verergering en dan ca 3 dagen achter elkaar. Daarnaast gebruik ik 2x per dag Calmirud creme (Ureum) en de hele dag door Cetomacrogol creme. Ik ben schoonheidsspecialiste, zit dus de hele dag met m’n handen in het water. Heb eczeem aan de handen, gebruik in de salon ook alleen producten op natuurlijke basis, en zelfs daar moet ik mee oppassen!

Geef een reactie