Ectoin Eczeem Crème

Bekijk hier de Ectoin Eczeem Crème ervaring van mensen met eczeem. Heb jij ook ervaring met Ectoin Eczeem Crème en eczeem? Beoordeel dit eczeem middel en/of geef je mening, zodat je anderen wellicht helpt in hun strijd tegen eczeem.

De Ectoin Eczeem Crème ervaringen en meningen van anderen staan hieronder als reacties. Plaats ook je eigen mening/ervaring. Help elkaar.

Beoordeel Ectoin Eczeem Crème nu ook! Ectoin Eczeem Crème beoordelingen:

VN:F [1.9.16_1159]
Beoordeling: 5.4/10 (122 beoordelingen)
Ectoin Eczeem Crème, 5.4 out of 10 based on 122 ratings

14 ervaringen/beoordelingen met “Ectoin Eczeem Crème”

 1. Heb al 67 jaar astmatisch eczeem met tussenpozen. Nu een jaar lang behoorlijk heftig en zo boos op de artsen die mij zalven en cremes voorschreven waarin wolvet en lanoline in zaten. Ik zei maar dat niets meer goed aansloeg, en liet me testen op allergische reacties en wolvet en lanoline zijn boosdoeners. Wie heeft een goed advies op natuurlijke basis? Gebruik nu Neutral maar voorlopig.

 2. Ik heb al een paar jaar last van eczeem in mijn gezicht. Dit werd begin van dit jaar erger en toen kreeg ik hormoonzalf van de huisarts. Daar kon ik dus niet tegen, ik kreeg een enorme uitbraak. Echt heel vervelend en dat in je gezicht. Vervolgens zelf van alles geprobeerd (zonder hormonen) en alleen Ectoin hielp echt. Het werkt verkoelend, de roodheid wordt minder en de huid gaat herstellen. Na een aantal weken was mijn huid weer redelijk hersteld, helaas duurt dat een tijd. Nu is mijn huid rustiger dan die in jaren is geweest. Ik gebruik Ectoin nog steeds als ik weer een plekje krijg en dat is dan met een dag of 2-3 weer weg.
  Eens met Appie dat het persoonlijk is of een middel bij je werkt of niet.

 3. Ik deel de mening van Hie, gevoel dat het alleen maar erger werd (vuriger).
  Alle plekken zitten er nog steeds na 2 weken smeren.
  Werkt niet voor mij jammer genoeg, ging bij mij om eczeem aan de benen.

 4. Helaas deel ik niet in de vreugde van de recensies hiervoor. Lange tijd niks geprobeerd, maar hoopte toch weer dat dit misschien het wondermiddel voor ons zou zijn.
  Het was erg branderig na het opsmeren, en eczeem werd alleen maar erger. Nog wel een poosje volgehouden om het een kans te geen, maar helaas…

 5. Ben momenteel Ectoin aan het gebruiken. Eerste indruk positief. Helaas gaat 50ml zo snel op dat ik nu even niet kan testen (nieuwe bestelling laat even op zich wachten).

 6. Voor het eerst in mijn leven dat een creme (behalve dan natuurlijk de hormoonzalven) zo’n goed resultaat geeft! Hoef al bijna geen hormoonzalf meer te smeren! Bijna te mooi om waar te zijn dus ik ben nog voorzichtig….

  1. Hoi,

   Nou bij mij en mijn zoontje, super ,w zijn allebei schoon op dit moment, kostte totaal twee verpakkingen met zn tweeen maar we smeren ook geen cortisone zalf meer nu

   heerlijk

Geef een reactie