Eczoil

Bekijk hier de Eczoil ervaring van mensen met eczeem. Heb jij ook ervaring met Eczoil en eczeem? Beoordeel dit eczeem middel en/of geef je mening, zodat je anderen wellicht helpt in hun strijd tegen eczeem.

De Eczoil ervaringen en meningen van anderen staan hieronder als reacties. Plaats ook je eigen mening/ervaring. Help elkaar.

Beoordeel Eczoil nu ook! Eczoil beoordelingen:

VN:F [1.9.16_1159]
Beoordeling: 5.6/10 (16 beoordelingen)
Eczoil, 5.6 out of 10 based on 16 ratings

94 ervaringen/beoordelingen met “Eczoil”

 1. Ik had twee flessen besteld (zie reactie van 26 augustus 2011), maar één fles heb ik door de gootsteen gespoeld (duur geintje…). Ik heb serieus gedacht dat het één of andere grap was, want het is niet zomaar vies, het is zo goor, dat ik elke keer eerst moed moest verzamelen en van alles klaar moest zetten om direct na het innemen te eten/drinken, anders ging ik kokhalzen. Dit spul is zóó ontzettend smerig, echt te ranzig voor woorden. Ik kon het ook alleen innemen met mijn neus dicht, want het stinkt zo verschrikkelijk, alsof je al het rottende visafval van Volendam in één keer aan het opdrinken bent. Die eerste fles heb ik met pijn en moeite leeg gekregen, maar voor de tweede had ik geen moed meer. Dit was een duur grapje.. Ik zou mijn resultaat met jullie delen, maar ik was in shock, bij deze alsnog mijn ervaring en resultaat (geen).

 2. Tja, ik raad het ook echt niet aan !!! Waarom zoveel reclame over dit product alsof het echt wonderlijk is… Ik heb met veel geduld geprobeerd voor zelfs 6 weken lang achter elkaar, en echte verandering heb ik niet gezien, het is gewoon een vieze spul om in te nemen (visolie).
  Iedere fles 50 euro !!! Tja ik heb er zelfs 6 van genomen, de eerste keer vier flessen en de tweede keer twee. Wat was het waard ??? Het uit te proberen of het wel werkte of niet ???
  Voor mij is het een waardeloze spul geweest, zonde van mijn tijd en geld (wel 250 euro kwijt en niet 300 omdat zo zogenaamd aardig zijn geweest om twee voor de prijs van een te geven bij de tweede bestelling).
  Alles kost geld tegenwoordig, vooral hier in Nederland want dokters en huisartsen kunnen ook helemaal geen moer voor je doen !!! Maar wel lekker de hoge prijzen door blijven betalen voor zo’n achterlijke en nutteloze ziekenfonds, verzekering, premie of hoe dat dan ook heet.
  Een van de weinige producten die wel heel erg goed schijnt te zijn tegen eczeem en psoriasis is krokodillen olie. Ik ben benieuwd of iemand de CQC crème al heeft gebruikt.
  Met vriendelijke groeten, Rory.

 3. Proteine+groenten+goede vetten – supplementen: omega 3 visolie, vitamine D3 5000, zinc, magnesium en multi-vitamine.

  Ik wil er wel bij zeggen: niet alle supplementen zijn even goed qua kwaliteit als je wilt kan ik je doorlinken waar ik het haal. En let op lekkende darm – darmreiniging – …physicalstr@gmail.com als je contact wilt en info.

  Groetjes,

  Imran.

 4. Hey Selie,

  Ik ben blij voor je dat eindelijk goed geholpen word, en dat je geneest!!:)
  Allergische reacties zijn vaak de triggers, maar goede allergietesten zijn helaas te vinden
  in de reguliere praktijk (gezondheidszorg)..zeg maar echt betrouwbaar en zeer specifieke,
  eentje zit in Polen, maar dan moet je je bloed opsturen en kost ook iets van 500 euro.

  Ik denk dat het bij mij meer geestelijk is, en dat ik bepaalde patronen moet doorbreken,
  die de ziekte in standhouden, ben er nog steeds volop mee bezig om te genezen geef niet op,
  maar ik ben wel op..Nu heb ik laatste tijd hardnekkig eczeem op me benen en armen,
  wat ik bijna nooit heb, dit komt door veel stress door geen vast inkomen en prive-situatie en
  heb die tijd ook veel granen en melk genomen, dus 1+1=2, probleem nu is gaat niet echt weg meer..

  Ja ben nu bezig om in het buitenland op basis van traditionele geneeskunde (islamitische), goede
  betrouwbare traditionele dokters te vinden en hun werken op met het geloof dus ze vragen geen geld
  en daar heb ik ook een goed gevoel bij. Ook ben ik van plan om te emigreren, omdat ik van mening ben
  dat deze westerse manier van leven en omgeving(natuur/klimaat) zeer slecht invloed hebben op mijn gezondheid. Mijn immuunsysteem kan gewoon niet optimaal werken en die ziekte zelf bestrijden van binnen, hoe hard ik ook train, hoe strikt ik ook dieet en hoeveel ik ook mediteer..

  Eczeem kan een gecompliceerde ziekte zijn, en ook al heeft Eczoil mij niet geholpen, kan het wel anderen helpen en genezen. Het kan aan veel dingen liggen, ik vind daarom blijf zoeken en doe vooral waar je je goed bij voelt.

  Ik wens iedereen sterkte en sukses op de weg naar genezing!!

  Groetjes,

  Imran.

   1. Hoi Imran,
    Hoe gaat het met je? Met mijn eczeem is het nog steeds een drama. Ik ben ondertussen gestopt met de behandeling bij Dr. Sun, de chinese arts uit Den Bosch. Er was echt totaal geen resultaat. Ik moet ook zeggen dat mijn huid nog nooit zo slecht is geweest als na het gebruik van de eczoil. Ik het het op 95% van mijn lijf en smeer me elke dag 2 x in met hormoonzalf. De link die je gegeven hebt ga ik lezen, maar ik moet je eerlijk zeggen dat ik qua hoop dat het te genezen is niet op een piek in mijn leven zit. Ben heel erg benieuwd naar jou, vertel hoe het jou ondertussen vergaan is!
    Groetjes Sandra

    1. Hey Sandra,

     Het is behoorlijk stabiel bij mij, ik let goed op mijn dieet+supplementen en psychisch werk ik hard aan wat mij blokkeert en ziek houd.
     Ik vind het heel vervelend voor je dat het niet zo goed gaat, maar ik wil je toch steun geven door te zeggen dat er mensen moeten zijn en geweest zijn die volledig van ernstige eczeem zijn genezen en als zij dat kunnen, kunnen wij dat ook! Wie die mensen zijn weet ik ook niet, maar ik weet dat ze er zijn en dat wij die potentie ook in ons hebben om dat te zijn.
     Ik weet persoonlijk dat ontdekking van glutenallergie mij heel erg hebben geholpen sinds ik dat het aangepakt en daardoor is mijn eczeem sinds dik een jaar zeer afgenomen. Waarom mijn eczeem nog blijft en bijna niet meer fysiek aan te tonen of achter te halen, daarom ben ik er bijna zeker van dat het psychisch van oorzaak is, wat ik deels genetisch heb gerfd van mijn moeder, wat mij erg kwetsbaar maakt voor stress-gerelateerde zaken en psychisch-emotionele zaken. Er kunnen veel kwesties in de geest onbewust blijven spelen die je ziek houden en die moet je gaan doorbreken, de kracht in je zelf ontdekken. Bij mij is daardoor negativiteit de overhand gaan nemen, en nu leer ik het bewust van te zijn door zoveel mogelijk positief te leren omgaan met dingen.
     In ieder geval als ik dingen vind die mij erg helpen of genezen zal ik je altijd op de hoogte houden en ik weet het is heel moeilijk om sterk te blijven na dit alles maar als er een ziekte is is ook een genezing.

     Groetjes,

     Imran.

  1. Het is inderdaad iets geestelijks, kan zijn met traumas die niet opgeruimd zijn. Ik ben PMA sessies aan t doen. Wat erg goed schijnt te zijn tegen allerlei klachten omdat het opruimt in je onderbewuste.
   Succes iig.

 5. Hoi Linda, waarom reageer je onder je eigen naam “alsof” ben je een klant van eczoil? Als verkoper van eczoil zou je moeten weten dat een kuur een bepaalde periode ingezet wordt?

  1. Ik zie nu dat er op hun website staat vraag naar Linda. Maar dat ben ik niet. Ik ben en klant van eczoil en bij mij is het goed aangeslagen. En zoals ik al schreef wil ik niet alles vertellen wat voor ellende ik allemaal heb meegemaakt. Ik hoop dat je dat kan begrijpen.
   Maar wat bedoelt uw met met een kuur een bepaalde periode ingezet wordt????????

 6. Dag,

  ik lees al een tijdje mee. Eczoil belooft resultaat in 4 weken (of zelfs dat het dan al is verdwenen).
  En ik heb Julia en Imran gevolgd en volgens mij werkt het dus voor geen ene meter.
  Af en toe komen er dan van die reacties als; het heeft bij mij gewerkt, ik ben van mijn eczeem af. Zonder verdere verklaring of wat dan ook. Vreemd…

  Ik moet zeggen, ben blij dat ik er niet aan ben begonnen. Wel zeer treurig voor degene die zoveel geld aan zoiets hebben uitgegeven en dan ook nog eens met zoveel hoop te genezen.

  Ik Zelf heb hiervoor al uitgelegd dat ik een zeer gecompliceerde eczeem heb op handpalmen en zoolvoeten. Ik liep hier alweer 2 jaar mee. Zelf vond ik, dat ik gewoon nooit goed geholpen ben door de specialisten, gezien ik altijd maar werd weggestuurd met een nieuw zalfje.

  Ik loop sinds 5 weken bij een specialist in belgie en zij constateerde dat ik geen eczeem heb, maar psoriasus. En heb voor grotendeels hele andere zalven gekregen. Koelzalf wat ik voor op mijn lichaam kreeg (daar heb ik wel weer eczeem op) bleek met parfum te zijn wat ik hier in nederland kreeg en ook dat is veranderd, ze heeft me ook gestuurd voor een aantal bloedtesten en allergietesten wat ik vreemd genoeg ook hier niet heb gekregen en zo blijkt dat het eczeem op mijn lichaam door pindas komt.

  Ik ben zo blij dat ik via een familielid van mij (die door haar geholpen was) bij haar terecht ben gekomen. Het is wel een eindje rijden, maar na 2 bezoekjes hebben we besloten dat ik het nu ook maar zelfstandig moet gaan doen. Ik ben namelijk, godzijdank, bijna van mijn psoriasus af.

  Als het zich blijft verbeteren dan ben ik straks psoriasus vrij. Verder heb ik totaal geen zalfjes gesmeerd op mijn lichaam, puur omdat ik het gewoon vermoeiend vind, gezien het echt over mijn hele lichaam zit. Maar sinds ik geen pindas meer eet, trekt het eigenlijk van zelf weg. Ook denk ik dat een goede douche olie (die zij ook had voorgeschreven) genaamd baleum ook wel echt helpt.

  Hiermee wil ik laten zien dat allergietesten zeer nuttig zijn (althans in mijn geval) en verder weet ik dat het een tijdelijke oplossing is, maar liever dit dan vast blijven hangen aan natuurlijke producten waar ik niets aan heb gehad. Gezien ik ook al dieeten heb gevolgd etc…

  Wie vragen heeft mag ze uiteraard stellen of voor degene die ook wel bij de specialist langs wilt.. Misschien heeft nog iemand hier wat aan.. Ik weet namelijk hoe vervelend het is 🙁

  Mijn vraag aan Imran is hoe het nu met hem gaat??

  Succes iedereen verder!!

  1. Ik ben blij voor je dat het eindelijk gevonden is waar het van komt. Super.
   Op de site van eczoil staat dat een kuur 4 tot 12 weken kan duren bij iedereen verschillend. Of ik heb het verkeerd gelezen?????

  1. Ik wil hier heel graag eventjes op in haken. Niet alle middelen werkrn voor iedereen. Helaas. Eczoil is een natuur produkt. En dat wrkt of het werkt niet. Dat is met alles. Je krijgt van de dokter ook allerlei zalfjes en middeltjes. En die werken ook niet altijd. Dus vordat je een produkt aanvalt zonder hun eigen te kunnen verdedigen. Denk eerst eens na voordat je iets opschrijft. Dit is toch een praatforum om ervaringen mee te delen en niet om iemand aan te vallen met de mededelingen dat ze oplichters zijn. Want lees eerst alles maar van selie. Ook alles geprobeert en nu wel naar een goeie arts in belhie. Gelukkig maar. Want het is erg zwaar als je iets aan je huid heeft. Dus val niet zomaar iemand aan, want een ander heeft er wel baat bij. En Selie, je hoeft niet elk detail te omschrijven want voor sommige mensen is het zeer emotioneel om erover te schrijven of te praten.
   Ik spreek uit ervaring. Want je wordt er zo moe van.

 7. Hey Sandra en Lins!

  Laatste tijd ging eczoil irriteren wanneer ik het innam. Ik denk dat mijn lichaam er niet meer tegen kon, dus heb ik besloten om er mee te stoppen.
  Helaas heeft het me niet geholpen…:( Gisteren weer begonnen met hormoonzalf anders kan ik gewoon niet normaal leven, niet dat ik het opgeef maar heb alles gegeven wat ik heb. Ik hoop dat het met jullie goed zal gaan en veel sterkte!

  Groetjes,

  Imran.

  1. Hoi Imran, was er al bang voor dat het niet goed ging omdat het zo stil was van jouw kant.
   Vind het zo jammer voor je, na alles wat je ervoor over gehad hebt. Maar je bent gelukkig positief! Ergens moet iets zijn wat helpt, de kunst is om het te vinden!

   Groetjes, Sandra

  2. Hallo ik heb even meegelezen en ben zelf ook een eczeempatient.
   Ik ben erachter gekomen dat mijn huid verslaafd is geraakt aan hormoonzalven en steeds sterkere zalven nodig heb.
   Ik ben hier onmiddelijk mee gestopt toen ik deze website zag en herkende wat ik nu heb.
   Ik zou zeggen mensen gooi weg die hormonenzalven en kijk eens op deze website.
   http://itsan.org
   Veel sterkte allemaal.

 8. Hè Sandra,Linda en imran
  Het gaat nu toch weer beter,ik neem het drie keer op een dag en zit aan me dertiende fles.Ik zou hierna stoppen,maar nu krijg ik toch weer hoop.Dus misschien toch nog even doorgaan.Hoe gaat het met jullie?

  1. Hoop zo dat het je lukt!! Het klinkt wel positief, dus hou vol!
   Zelf ben ik nu twee maanden onder behandeling bij dr. Sun, chinese arts in Den Bosch; zie wel ietsje verbetering en daar ben ik al blij mee, maar blijft jojo-effect.
   Hoor niets meer van Imran?? Wil ook graag weten hoe het met je gaat!
   Groetjes, Sandra

 9. Hè Sandra.
  Ik zit nu aan mijn elfde fles in 10 weken,maar ik ben er bang voor dat het niet weg zal gaan,ik had met 8weken een terugslag,vooral op mijn buik en in mijn nek,die zijn nu wel mooi,maar nog wel aan de droge kant.mijn armen zijn steeds erg droog gebleven en niet veranderd.ik heb nu 3 flessen liggen en als het dan nog niet veranderd is,dan ben ik klaar.dus ik hoop dat er iets wonderbaarlijkst gebeurt in deze 3 weken
  Hoe gaat het met jou?
  Groetjes

 10. Hallo lotgenoten,

  Ik ben Koen 29 jaar en loop al mijn hele leven te tobben met mijn huid.
  Het begon allemaal met koemelkallergie en dat is overgegaan in eczeem, omdat ik al heel mijn leven bloed aan het prikken ben en de ene alergietest na de andere heb laten doen, ben ik het nu zat.
  De eczeem die bij mij geconstateerd is, heet utopiche eczeem en je wordt er mee geboren en moet er mee leren leven wordt je dan verteld, en dan zakt de moed je toch wel in de schoenen
  Krijg iedere keer een hormonenzalf van de laagste klasse tot de hoogste klassen en de ene keer is alles weg en daarna zit ik weer helemaal onder.
  Heb het ook heel erg op mijn handen zelfs zo erg dat ik soms niks meer beet kan pakken, en aangezien ik mijn handen voor mijn werk nodig heb is het soms erg frustrerend, ik smeer mijn handen dan ik en moet soms dagen met handschoenen lopen.
  Heb het nu op het moment weer heel erg in mijn gezicht en zoals jullie je allemaal heel goed voor kunnen stellen wil er vanaf, geen jeuk meer geen rode plekken en geen schilferiche huid meer.
  Nu ben ik erg benieuwd of dit middel nou echt zo goed werkt, als gezegd wordt.
  Ik ben na al die jaren nogal skeptisch geworden, omdat ik al zoveel heb geprobeerd, maar niks werkte of het werkt voor een korte periode.
  Nu is mijn grootste vraag, als dit middel zo goed werkt, waarom is er dan geen enkele dermatholoog die dit adviseerd ??.. en is er zo weinig over bekent.
  Ik vind het ook nogal een investering, en nu weet ik dat het dan msichien wel de oplossing is maar wil gewoon bevestiging voordat ik weer aan het zoveelste “wondermiddel” begin.
  Als ik de reacties hier zo lees zijn er dan maar echt 10 !! mensen in nederland die dit middel gebruiken en er zo vol lof over zijn ??…

  Sorry dat ik nogal skeptisch over kom maar wil niet weer teleurgesteld worden…

  Hoop dat iemand mij kan mailen naar koenkromhout@gmail.com om mij te overtuigen….

  Met vriendelijke groet Koen Kromhout

Geef een reactie