Elocon

Bekijk hier de Elocon ervaring van mensen met eczeem. Heb jij ook ervaring met Elocon en eczeem? Beoordeel dit eczeem middel en/of geef je mening, zodat je anderen wellicht helpt in hun strijd tegen eczeem.

De Elocon ervaringen en meningen van anderen staan hieronder als reacties. Plaats ook je eigen mening/ervaring. Help elkaar.

Beoordeel Elocon nu ook! Elocon beoordelingen:

VN:F [1.9.16_1159]
Beoordeling: 6.7/10 (7 beoordelingen)
Elocon, 6.7 out of 10 based on 7 ratings

6 ervaringen/beoordelingen met “Elocon”

  1. Voor mij werkt elocom zeer goed, ik kan niet meer zonder. ik gebruik het zo’n 1 keer per maand een 3 a 4 tal dagen, afhankelijk hoe erg het eczeem opflakkert. Liever een hormoonzalf dan het eczeem helemaal blijven openkrabben, dat beschadigt de huid even erg.

  2. Ik loop nu bij een orthomoleculaire arts. Gebruik nu sinds 2 weken equilac tabletten + crème. Maar nog maar 2 weken, dus ik kan nog niet zeggen of het helpt, maar ik hou je op de hoogte.

  3. Elocon werkte bij mij prima maar helaas nadat ik gestopt was kwam het even zo snel weer terug. Ik kreeg ook van te voren van mijn huisarts het advies mee dat ik direct na het verdwijnen van de klachten moest stoppen met smeren (in tegenstelling met wat er in de gebruiksaanwijzing staat) want de eczeem “zou toch weer terug komen.” Wat dus inderdaad ook gebeurde!

  4. Ook ik heb dit nog niet gebruikt, maar wel goede verhalen gehoord. Dit middel staat echter niet hoog op mijn lijstje van “nog te proberen” , want het blijft een hormoonzalf..

  5. Ik heb van een vriend gehoord dat dit middel perfect werkt, alleen blijkt dit ook weer een ouderwetse hormoonzalf te zijn. Maar goed, als je het sporadisch smeert zal het wel meevallen.

Geef een reactie