Eucerin

Bekijk hier de Eucerin ervaring van mensen met eczeem. Heb jij ook ervaring met Eucerin en eczeem? Beoordeel dit eczeem middel en/of geef je mening, zodat je anderen wellicht helpt in hun strijd tegen eczeem.

De Eucerin ervaringen en meningen van anderen staan hieronder als reacties. Plaats ook je eigen mening/ervaring. Help elkaar.

Beoordeel Eucerin nu ook! Eucerin beoordelingen:

VN:F [1.9.16_1159]
Beoordeling: 4.8/10 (13 beoordelingen)
Eucerin, 4.8 out of 10 based on 13 ratings

6 ervaringen/beoordelingen met “Eucerin”

  1. Ik was zeer tevreden over de eucerin ph5 douche olie. Tot nu toe niets beters gevonden om mijn huid te beschermen. De huidarts raadde mij later Eucerin atopic control doucheolie aan, die geen parfum bevat. Deze vind ik qua werking vergelijkbaar met de ph5 doucheolie lie.

  2. Nadat ik drie weken had gesmeerd met emovatezalf (wel afgebouwd) kwam het eczeem uiteraard gewoon weer terug in mijn gezicht. Het is zo verleidelijk om de emovatezalf weer te gebruiken, maar ik ben toen de Eucerin huidlotion gaan gebruiken waar ik nog een proefflacon van had staan. En warempel……………het lijkt echt te helpen! Ik vind het niet lekker ruiken en je huid blijft ook enigzins plakkerig aanvoelen, maar de jeuk is beduidend minder.

  3. Eucerin heeft héél veel producten, ik kan het iedereen aanbevelen om eens iets te proberen, toch is hiermee het probleem niet verholpen, het is wel lekker voor het onderhoud van je huid.

Geef een reactie