Grahams Skincare (Eczeem Crème)

Bekijk hier de Grahams Skincare ervaring van mensen met eczeem. Heb jij ook ervaring met Grahams Skincare en eczeem? Beoordeel dit eczeem middel en/of geef je mening, zodat je anderen wellicht helpt in hun strijd tegen eczeem.

De Grahams Skincare ervaringen en meningen van anderen staan hieronder als reacties. Plaats ook je eigen mening/ervaring. Help elkaar.

Beoordeel de eczeem crème van Grahams Skincare nu ook! Grahams Skincare beoordelingen:

VN:F [1.9.16_1159]
Beoordeling: 4.6/10 (97 beoordelingen)
Grahams Skincare (Eczeem Crème), 4.6 out of 10 based on 97 ratings

9 ervaringen/beoordelingen met “Grahams Skincare (Eczeem Crème)”

 1. Ik heb dishydrotisch eczeem. Van dit merk heb ik Calendulis gebruikt en ook de zeep. Beide zijn goed voor de huid en de zeep droogt ook niet erg uit. Het eczeem gaat er niet mee weg. In periodes van milde eczeem kun je dit goed gebruiken, want de hormoonzalf voor de rest van je leven is ook niet verstandig.

 2. Het is misschien nog wat te vroeg om een beoordeling te schrijven, want ik gebruik Grahams pas twee weken. Maar….. ik ben tot nu toe erg enthousiast. Ik heb al 20 jaar dishydrotisch eczeem en al van alles geprobeerd, zowel regulier als alternatief. Niets helpt behalve prednisolon en dan tijdelijk. Inderdaad is het zo, waar de artsen voor waarschuwen, dat de eerstvolgende ´aanval´ heviger is dan de vorige als je dat hebt geslikt of als injectie hebt gekregen. Zo houd je je eigen ziekte in stand. Dermatologen zijn er helemaal erg op tegen. Maar de zalfjes helpen mij niet.

  Tot ik Grahams probeerde. Tot nu toe alleen de badolie en dat is al een wereld van verschil. Heb nu proefmonsters van de andere producten aangevraagd.

  Ik houd jullie op de hoogte.

 3. Ik gebruik het nu een jaar voor mijn dochtertje en het werkt goed. Plus er zit geen rommel in, want het is een natuurproduct. Helaas is het vrij prijzig, tube eczeemcreme kost in winkel 24,95 euro.
  Laatst heb ik online een goede webwinkel gevonden, http://www.huidzorgvoordeel.nl biedt het aan voor slechts 18,95 euro! En dan kreeg ik er nog allerlei proefmonstertjes bij ook. Dat scheelt alweer een hoop geld!

 4. Hallo Christel,
  Bedankt voor je reactie! Ik ga idd niet door met de proefmonsters, hij heeft echt veel extra jeuk nu en zijn huid is ontzettend droog. Fijn dat jouw dochtertje nu al een half jaar schoon is! Bedankt ook voor de link…We gaan hier zeker eens goed rondkijken, want van die hormoonzalven zijn we helemaal zat van! Bovendien helpt het ook alleen maar even en geeft t zeker geen oplossing…

 5. Hoe lang duurde het voordat je/ jullie verbetering merkten? Ik gebruik het bij mijn zoontje sinds deze week, proefsachets. Hij zegt (nog) weinig te merken, zijn gezicht is juist erger geworden?! Of wordt het eerst erger voordat het beter wordt?

 6. Ik heb ontzettend last van Eczeem 🙁 en ben Grahams gaan proberen.
  De eczeem creme verlicht de jeuk en ben nu ook de shampoo en conditioner gaan gebruiken. Erg fijn!

 7. Bij mij heeft Grahams wel geholpen. De jeuk werd en minder en voelde erg verzachtend aan. Ik heb de Eczeem creme gebruikt en de Bath Oil. Blijf het voorlopig zeker nog gebruiken! Wat mij betreft een aanrader!

Geef een reactie