Horma Huidcrème

Bekijk hier de Horma Huidcrème ervaring van mensen met eczeem. Heb jij ook ervaring met Horma Huidcrème en eczeem? Beoordeel dit eczeem middel en/of geef je mening, zodat je anderen wellicht helpt in hun strijd tegen eczeem.

De Horma Huidcrème ervaringen en meningen van anderen staan hieronder als reacties. Plaats ook je eigen mening/ervaring. Help elkaar.

Beoordeel Horma Huidcrème nu ook! Horma Huidcrème beoordelingen:

VN:F [1.9.16_1159]
Beoordeling: 4.5/10 (145 beoordelingen)
Horma Huidcrème, 4.5 out of 10 based on 145 ratings

2 ervaringen/beoordelingen met “Horma Huidcrème”

  1. Al ruim 30 jaar vaste gebruiker van Horma huidcreme, tot van de week, de samenstelling is anders geworden, maar liefst 28 nieuwe ingrediënten…..waaronder alcohol en parfum, ik had het niet gelezen op de verpakking, maar ontdekte het onmiddellijk omdat mijn huid ging jeuken en rood werd. Ik heb de fabrikant gevraagd of ze deze verandering in andere landen ook gedaan hebben en verzocht of ze minimaal drie tubes van de oude variant voor me hebben, want voordat ik een andere creme heb die ik veilig kan smeren, ben ik wel een aantal mislukkingen verder en tussendoor zal mijn huid weer moeten herstellen, dat kan alleen met deze creme. Ben dus redelijk de wanhoop nabij, maar tegelijk wil ik hier andere gebruikers van de creme waarschuwen voor de verandering! Gelukkig had ik nog 1 oude tube dus ik kan nog een paar weken door, maar mochten jullie tips hebben voor een alternatieve creme zonder trope erin, dan hoor ik dat graag!
    En mocht je een reactie willen geven aan de fabrikant zelf, het mailadres staat op de bijsluiter van de creme. Persoonlijk baal ik gigantisch van het feit dat een fabrikant dit zomaar kan doen, zonder verdere mededeling op de verpakking, zodat je er al smerend achter moet komen, ze hebben werkelijk geen idee wat dit met de gebruikers doet en wat een ellende het veroorzaakt…..

Geef een reactie