Koelzalf FNA

Bekijk hier de Koelzalf FNA ervaring van mensen met eczeem. Heb jij ook ervaring met Koelzalf FNA en eczeem? Beoordeel dit eczeem middel en/of geef je mening, zodat je anderen wellicht helpt in hun strijd tegen eczeem.

De Koelzalf FNA ervaringen en meningen van anderen staan hieronder als reacties. Plaats ook je eigen mening/ervaring. Help elkaar.

Beoordeel Koelzalf FNA nu ook! Koelzalf FNA beoordelingen:

VN:F [1.9.16_1159]
Beoordeling: 3.9/10 (123 beoordelingen)
Koelzalf FNA, 3.9 out of 10 based on 123 ratings

7 ervaringen/beoordelingen met “Koelzalf FNA”

 1. Ik gebruik dit middel naast Triamcinolon en het werkt heel goed. Het is inderdaad zeer vettig, maar daarvoor gebruik ik verbandhandschoenen die je bij bewustwinkelen.nl kunt kopen voor 3 euro. Na 10 a 15 minuten is de zalf ingewerkt. Het is een zalf die je wel meerdere keren per dag moet gebruiken zeker na het wassen van je handen en douchen. Een goede zeep hiervoor is die van Graham’s oil. Droogt nog wel iets uit, maar het minst erg van alle zepen die ik tot nu toe heb geprobeerd. Ook wanneer je even geen last hebt van eczeem is het een prettige zalf. Het ruikt naar rozen.

 2. Ik gebruik nu sinds een maand de koelzalf en hiervoor had ik de zalf op basis van vaseline. Ik zie en merk eerlijk gezegd geen verschil tussen de beide zalven. Beiden erg vettig en trekken niet in de huid. Ik loop de hele dag te plakken want moet het 2 x per dag insmeren. Kleding wordt erg vettig en wat al niet. Voel me gewoon niet fris. Ik heb jeuk over mijn hele lichaam en heb nog niet het idee dat het echt werkt. Volgens de dermatoloog is het exceem maar dat hoor ik zeker over 2 weken. Ga nog eens proberen om het in de koelkast te bewaren alleen smeert het dan nog moeilijker uit.

 3. hallo, ik heb eczeem op mijn voeten, vreselijke jeuk heb nu koelzalf heerlijk vette zalf minder jeuk maar heb er ook pilletjes bij voor de jeuk, maar mijn voeten worden er wel zacht van en vooral bij het eelt , zal vragen aan de dermatoloog dat ik dit altijd mag gebruiken

 4. hee,
  ik heb eczeem op mn gezicht,
  dat is nogal vervelend.
  ik smeer al anderhalf jaar koelzalf,
  opzich werkt het wel, het voelt lekker vettig aan,
  soms stop ik het ook in de koelkast, volgens de dermataloog is werkt het beter tegen het eczeem!
  ik moest het zovaak mogelijk smeren, dat vermindert het eczeem.
  het is wel al minder geworden, volgens mij komt het wel door de koelzalf.!

 5. Ik kreeg koelzalf voor een allergische uitslag en zeer droge huid. Leek veel op schimmel of eczeem.
  Jeukte erg en was brandend. Ik een crème tegen de jeuk,1x per dag insmeren, de koelzalf mocht ik zo vaak gebruiken als ik wilde. Eerst deed ik het, zag eruit als een geplastificeerde mummie. De huid nam door de droogte niet zo veel op. 2x Per dag was voldoende. Mijn huid voelde al snel glad en gaaf aan. De jeuk was snel weg evenals het brandende en rode kleur. De schilvers vlogen er af. De crème was zeer goed te smeren. Ik zou die crème altijd wel willen gebruiken. Ga overleggen met de Dermatoloog.

 6. Ik heb twee plekjes eczeem vlak boven mijn enkels, aan de buitenzijde, en een beetje druppelpsoriasis op mijn benen. Ik heb geen jeuk, maar kwam bij de dermatoloog omdat eczeem met Cutivate niet weg ging. Vier tubes koelzalf fna meegekregen. Heb het geprobeerd: zalf is niet uit de tube te persen, ook niet als je m n poosje in warm water legt. Moeilijk uit te smeren, alsof je met was bezig bent. Is na n uurtje wel ingetrokken, zei de assistente. Mooi niet, ik loop te kleven in mijn kleren. Twee keer per dag het hele lichaam insmeren? ’s Avonds om 8 uur is de dosis van ’s morgens om 8 uur nog niet eens helemaal opgenomen. Mijn huid is blijkbaar niet droog genoeg voor deze zalf. Weet ook niet precies waarom ik dit voorgeschreven heb gekregen, het lijkt mij een beetje met een kanon op een muis schieten. Gelukkig snel een afspraak met de zalfzuster, misschien kan zij me een alternatief aanraden

Geef een reactie