Lichttherapie

Bekijk hier de Lichttherapie ervaring van mensen met eczeem. Heb jij ook ervaring met Lichttherapie en eczeem? Beoordeel deze eczeem behandeling en/of geef je mening, zodat je anderen wellicht helpt in hun strijd tegen eczeem.

De Lichttherapie ervaringen en meningen van anderen staan hieronder als reacties. Plaats ook je eigen mening/ervaring. Help elkaar.

Beoordeel Lichttherapie nu ook! Lichttherapie beoordelingen:

VN:F [1.9.16_1159]
Beoordeling: 4.5/10 (59 beoordelingen)
Lichttherapie, 4.5 out of 10 based on 59 ratings

1 ervaring/beoordeling met “Lichttherapie”

 1. Werkt dit?
  Ja, dit helpt. Het ging niet helemaal weg, alleen toen ik uit een stressvolle situatie stapte. Jeuk werd minder, uitslag in zijn geheel was beter.

  Hoe?
  30 seconden in een staande, soort van zonnebank staan in je ondergoed of naakt. Ik deed het 3 x per week en mijn huid werd er wel wat beter van.

  Waar?
  In het ziekenhuis. (UMC Utrecht) Ik had het zelf op internet gelezen en moest het zelf aanvragen bij de huisarts/dermatoloog (ik weet het niet meer.) Maar toen kon het geregeld worden. Geen idee waarom die flapdrol daar zelf niet mee kwam, want ik zat van top tot teen onder de uitslag en ik kon echt elke hulp gebruiken, want m’n huid lag helemaal open en ik kon s’nachts niet slapen, krabte mij tot bloedens toe open. Volgens mij krijg je dit ook alleen in wat ernstigere gevallen.

Geef een reactie