Neem olie (Azadirachta Indica)

Bekijk hier de Neem olie ervaring van mensen met eczeem. Heb jij ook ervaring met Neem olie en eczeem? Beoordeel dit eczeem middel en/of geef je mening, zodat je anderen wellicht helpt in hun strijd tegen eczeem.

De Neem olie ervaringen en meningen van anderen staan hieronder als reacties. Plaats ook je eigen mening/ervaring. Help elkaar.

Beoordeel Neem olie nu ook! Neem olie beoordelingen:

VN:F [1.9.16_1159]
Beoordeling: 5.4/10 (11 beoordelingen)
Neem olie (Azadirachta Indica), 5.4 out of 10 based on 11 ratings

2 ervaringen/beoordelingen met “Neem olie (Azadirachta Indica)”

  1. Normaal gesproken gebruik ik Protopic. Dit is echter geen natuurlijke zalf en het smeert niet lekker in, waardoor ik op zoek ben naar wat alternatieven. Momenteel ben ik NEEM olie aan het testen. Het stinkt inderdaad behoorlijk, zelfs de NEEM olie waar lavendel aan toe is gevoegd. Het lijkt mij (wat het artikel hierboven suggereert) ook dat de pure versie beter is. Ik heb de Lavendel versie gekocht via BeriVita (10 ml kost 8,50). Hier kun je niet al te lang mee. Bij Neem-Holland.nl kun je 200 ml kopen voor 10,95. Daar is de NEEM olie puur. Nadat ik het een aantal uur heb gesmeerd, herhaald, etc. ga ik met een washandje en “Soya Oleum” m’n huid zachtjes wassen, zodat de stank weggaat. Mijn huid lijkt er goed op te reageren. Ik ga dit nog wel meer testen.

Geef een reactie