Nerisona vetzalf

Bekijk hier de Nerisona vetzalf ervaring van mensen met eczeem. Heb jij ook ervaring met Nerisona vetzalf en eczeem? Beoordeel dit eczeem middel en/of geef je mening, zodat je anderen wellicht helpt in hun strijd tegen eczeem.

De Nerisona vetzalf ervaringen en meningen van anderen staan hieronder als reacties. Plaats ook je eigen mening/ervaring. Help elkaar.

Beoordeel Nerisona vetzalf nu ook! Nerisona vetzalf beoordelingen:

VN:F [1.9.16_1159]
Beoordeling: 7.0/10 (7 beoordelingen)
Nerisona vetzalf, 7.0 out of 10 based on 7 ratings

2 ervaringen/beoordelingen met “Nerisona vetzalf”

  1. Jammer dat je het niet continu kan gebruiken, vooral in de winter. Ik had koelzalf gekregen tegen de jeuk, maar dit werd uiteindelijk met 20% vaseline aangemaakt. Heerlijk! je kan zo vaak smeren als je wilt en er zit niks schadelijks in.

  2. Ik gebruik dagelijks neribas vetzalf, als deze niet meer “werkt” of als het te erg is, gebruik ik de nerisona vetzalf. Deze bevat wel een “werkende” stof, en mag je ook niet dagelijks gebruiken. Na een paar keer smeren, bv. 1 á 2 dagen kan ik weer overstappen naar de neribas vetzalf. Aanraders! De Nerisona vetzalf bestel ik trouwens bij Apotheke Bockau (Duitsland), http://www.apotheke-bockau.de/

    Je hebt hier wel een doktersrecept voor nodig (die je ook mee moet sturen).

Geef een reactie