Reiki

Bekijk hier de Reiki ervaring van mensen met eczeem. Heb jij ook ervaring met Reiki en eczeem? Beoordeel deze eczeem behandeling en/of geef je mening, zodat je anderen wellicht helpt in hun strijd tegen eczeem.

De Reiki ervaringen en meningen van anderen staan hieronder als reacties. Plaats ook je eigen mening/ervaring. Help elkaar.

Beoordeel Reiki nu ook! Reiki beoordelingen:

VN:F [1.9.16_1159]
Beoordeling: 5.3/10 (7 beoordelingen)
Reiki, 5.3 out of 10 based on 7 ratings

2 ervaringen/beoordelingen met “Reiki”

  1. Ik wil hierbij graag een oproep doen voor 2 mensen die vrijwillig bij mij in mijn praktijk 3 behandelingen met Reiki willen ondergaan!
    Wat vraag ik daarvoor terug? Een reactie op deze site hoe je dit hebt ervaren en wat het uiteindelijke resultaat is.
    Nieuwsgierig of behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met me op! monique@power-aan.nl of kijk op mijn website http://www.power-aan.nl

  2. Mijn naam is Monique Rooijmans en ik heb een praktijk in Reiki en Coaching in Eersel.
    Ik heb 2 dochters die al vanaf de geboorte te kampen hebben gehad met exceem. Vele huidtherapeuten hebben hun huidjes bekeken en behandeld met allerlei heftige medicatie, om vervolgens allemaal tot de conclusie te komen dat het atopic dermatitis of atopic eczema is. Tja en wat dan? Mee leren leven? Nee, als moeder wilde ik zoeken naar een oplossing. Jeuk is dikwijls erger dan pijn…om nog maar te zwijgen over de soms blijvende schade aan de huid.
    In mijn praktijk maak ik gebruik van Reiki o.a. voor pijnbestrijding. Ik ben zo ook Reiki gaan toepassen op mijn dochters, en met resultaat! De jeuk nam af, waardoor de huid minder werd opengekrabd en de huid de kans kreeg om te herstellen. Het resultaat is verbluffend. Wellicht dat ik meerdere onder jullie kan helpen. Kijk voor meer informatie op mijn website.

Geef een reactie