Revita crème

Bekijk hier de Revita crème ervaring van mensen met eczeem. Heb jij ook ervaring met Revita crème en eczeem? Beoordeel dit eczeem middel en/of geef je mening, zodat je anderen wellicht helpt in hun strijd tegen eczeem.

De Revita crème ervaringen en meningen van anderen staan hieronder als reacties. Plaats ook je eigen mening/ervaring. Help elkaar.

Beoordeel Revita crème nu ook! Revita crème beoordelingen:

VN:F [1.9.16_1159]
Beoordeling: 4.7/10 (12 beoordelingen)
Revita crème, 4.7 out of 10 based on 12 ratings

7 ervaringen/beoordelingen met “Revita crème”

 1. Ik dacht echt het meest fantastische eczeem middel te hebben gevonden.
  De mevrouw die de Revita creme verkoopt in Nederland, zegt dat er alleen gezonde, natuurlijke ingredienten in zitten!
  Ik ben me rot geschrokken nadat ik de ingredientenlijst tegen kwam op het internet!
  Er zit o.a. propyleenglycol in, wat ontvet en de huid zeer sterk uitdroogt. Bovendien kan het opgenomen worden in de bloedbaan en mogelijk hartritme stoornissen, nierschade en leverafwijkingen veroorzaken.
  Phenoxy ethanol zit er in, krijg je juist allergie van!
  Er zitten maar liefst 5 verschillende synthetische conserveringsmiddelen, parabenen in! Veroorzaken juist allergische reacties en verzwakken ons immuunsysteem! Echt van de zotte!!!
  Waar ik nog meer van schrok, er zit hydrocortison in, een bijnierschorshormoon, oftewel Prednison, de creme die ik juist NIET wil gebruiken!
  En wel hierom: Bijwerkingen.
  Cutaan: dunner wordende huid. Vertraagde wondgenezing. Acne. Zweten. Kleine bloedingen in de huid.
  Dan zit er Triethanolamiene in, wat niet meer gebruikt mag worden in cosmethische- en verzorgingsproducten, kan kankerverwekkend zijn en wordt alleen vanwege de geur toegevoegd!
  De natuurlijke ingredienten staan onderaan de ingredientenlijst, waarvan er dus het minst in zit!!!
  NATUURLIJK????? ECHT NIET!!!!
  Dit wil je toch niet op de huid van je baby smeren?????

  1. Goedendag,

   Bedankt voor uw reactie.Wij zijn erg geschrokken van uw bericht. Uw bericht beter bestudeerd te hebben, vermoeden wij dat er een fout is gekomen in het verpakkingsproces. De ingrediënten die u noemt, zitten namenlijk in een van onze andere producten en NIET in de Revita creme. Daarom verzoeken wij u contact met ons op te nemen via info@ahealthybody.nl. Als u uw gegevens doorgeeft, nemen wij contact met u op om het probleem op te lossen.
   Met vriendelijke groeten,
   a HEALTHY body

  2. Beste Sylvana,
   Je bericht is inmiddels erg oud.
   Maar ik ben wel benieuwd of je nog duidelijkheid hebt gekregen over de Revita creme destijds?
   Ik hoor het graag even. Met vriendelijke groet, H. Peeters

 2. Ik heb eczeem sinds ik een baby was. In mijn kindertijd bleef het meestal wel beperkt tot eczeem achter mijn oren. De laatste jaren werd het opeens erger. Het breidde uit naar mijn hele gezicht en hoofdhuid en in de winter ook op mijn armen en benen.
  Ik heb heel wat zalfjes geprobeerd (een heel deel die hier ook in de lijst staan) maar ze hielpen nooit echt. Alleen met cortisone ging mijn eczeem weg. Maar na een tijdje kwam het uiteraard terug en precies erger elke keer.
  In september zag ik het bericht van de revita creme op deze website. Ik dacht, ach ja, laten we dat nog maar eens proberen. Het is alleszins natuurlijk, dus baadt het niet, dan schaadt het niet. Dus ik heb het besteld en ben het nu iets meer dan twee weken aan het smeren. Ik moet zeggen dat ik heel aangenaam verrast ben tot nu. Mijn eczeem is al heel wat minder!
  Ik ga de creme nu nog verder smeren en hopelijk gaat het eczeem helemaal weg.

  1. Beste Ine,
   Je bericht is inmiddels erg oud.
   Maar ik ben wel benieuwd of je nog duidelijkheid hebt gekregen over de Revita creme destijds?
   Ik hoor het graag even. Met vriendelijke groet, H. Peeters

 3. Beste mensen,

  Hierbij mijn verhaal over de Revita creme;
  Mijn jongste zoontje heeft vanaf zijn geboorte eczeem, na veel doktoren,dermatologen en
  verschillende hormoonzalven kwam er maar geen verbetering in..
  Tot vorig jaar, toen we op vakantie naar Kroatie gingen, omdat mijn zoontje WEER helemaal onder zat en ik als moeder niet meer wist hoe ik hem kon helpen,raadde mijn neef de Revita creme aan, een creme gemaakt van de drie eilanden van Kroatie gemengd met lanoline,helemaal natuurlijk.Juist omdat het natuurlijk is,geloofde ik er niks van en was aan het twijfelen of ik er mee zou beginnen,na veel aandringen van mn neef en andere mensen dacht ik, waarom ook niet…Ik begon met smeren en na een paar dagen al zag ik verschil maar geloven deed ik nog niet,ik dacht het zal wel weer een rustige periode zijn. Na een dag of 10 werd het steeds beter en ik begon te twijfelen, het einde van de vakantie was in zicht en ik kocht een hele voorraad en nam het mee naar Nederland.In het begin smeerde ik 4 keer per dag, daarna 2 keer per dag en nu kan ik na 1 jaar zeggen dat ik soms zelfs dagen oversla, inmiddels is mijn zoontje al bijna 3 jaar. Ik vertelde dit enthousiast aan iedereen en merkte dat er veel mensen zijn die ook eczeem hebben of een naaste hebben die eczeem heeft.. Ik heb de gok genomen en heb een eigen bedrijf geopend;a HEALTHY body en ben de Revita creme gaan importeren naar Nederland sinds juni 2011. De mensen en kinderen die het tot nu toe geprobeerd hebben zijn tevreden en merken dat de jeuk verdwijnt en de huid hersteld..
  Dus een nieuw product die tot nu toe zeer effectief is voor IEDEREEN!

  Groetjes Lejla Barakovic
  a HEALTHY body

Geef een reactie